Gratis Proefles

Nadat u een afspraak hebt gemaakt voor een gratis proefles komt u voor het eerst naar de Persoonlijk Pilatesstudio. U zal dan eerst een formulier invullen om ons te informeren over uw persoonlijke situatie en uw lichaam. Wij zullen u vragen eventuele orthopedische of medische problemen op te geven zodat we daar rekening mee kunnen houden. In sommige gevallen zullen wij vragen om een doktersverklaring.

Wat moet u meenemen?

  • comfortabele kleding (niet te strak en niet te wijd, bijvoorbeeld een trainingsbroek en een T-shirt)
  • schone katoenen sokken voor tijdens de les
  • Een grote handdoek is verplicht voor het gebruik van de matrassen en apparaten.
  • Als u lang haar hebt, een elastiekje of haarspeld etc. om uw haar op te steken.

Er is een omkleedruimte en er zijn kluisjes aanwezig. Zorg dat u op tijd aanwezig bent, 15-10 minuten voor de aanvang van de les, zodat u de tijd heeft zich om te kleden.

Sieraden zijn niet toegestaan in de Pilatesstudio.
Mobiele telefoons moeten uitgeschakeld zijn tijdens de les.

Na de eerste les zal u het gevoel hebben dat u bijna niets hebt gedaan. Perfect! Om te starten met Pilates moet het lichaam eerst ontspannen en ontladen. Uw rug zal minder stijf voelen en zal zich vrijer kunnen bewegen. Wanneer u uw Pilateslessen voortzet zal uw programma stap voor stap opgebouwd worden met verschilende oefeningen die alle spiergroepen activeren.

U kunt zich aanmelden voor een vrijblijvende proefles door te mailen naar: of te bellen naar 06-13601598 (ma-do: 12.00-14.00 en 18.00-18.30, vr: 13.30-14.30)*.

*Persoonlijk Pilates Appingedam is beperkt telefonisch bereikbaar omdat de docent tijdens de lessen de telefoon niet kan beantwoorden, we vragen hier uw begrip voor.